DeutschEnglishTürkçeShqiptarArabischKurdî

TI NUK DI SI TË VAZHDOSH MË TEJ, TI JE E DËSHPËRUAR?  ….dhe e ke të vështirë të flasësh për këtë gjë?

… mbasi gjithçka vjen vërdallë në kokën tënde?

… .sepse ti nuk je aspak në gjëndje të dish, se ku duhet të fillosh?

… .mbasi ti nuk ke guxim të thuash diçka????

atëherë me kënaqësi mund të na shkruash neve një mail, mbasi ndonjëherë e ndjen vehten edhe më mirë po të shkruash!’

Ndoshta ndonjëherë për ty do të jetë më e lehtë, në rast se ti shkruan në gjuhën tënde amtare. Për këtë arsye ne japim konsulta në gjashtë gjuhë të ndryshme: në gjermanisht, turqisht, gjuhën kurde, rusisht, shqip dhe anglisht!

Më e rëndësishmja me pak fjalë:


Askush nuk do ta marrë vesh, që ti ke kontaktuar me ne!

 

 

 

(Kopie 7)

[Translate to Albanisch:]

Ab Juli 2015 können wir leider nur noch Mädchen und junge Frauen aus Bielefeld und Umgebung beraten.

Unter folgenden Links findet ihr Hilfe in eurer Nähe:

www.bke-beratung.de

www.nummergegenkummer.de

 

Wenn du Fragen oder Probleme zum Thema Zwangsheirat hast, wende dich bitte direkt an die Onlineberatung zum Schutz vor Zwangsheirat www.zwangsheirat-nrw.de